تازه‌ترين برنامه‌ي کانون فيلم خانه سينما که روزهاي شنبه‌ با همکاري انجمن کارگردانان سينماي مستند برگزار مي‌شود، بعدازظهر روز گذشته (هفتم ارديبهشت) به نمايش فيلم مستند «مرثيه‌اي براي جنگل تنها» (ساخته‌ي همايون امامي) و جلسه‌ي پرسش و پاسخ با حضور اين مستندساز اختصاص داشت.

در ابتداي اين جلسه که مصطفي شيري اجراي آن را برعهده داشت، همايون امامي در پاسخ به پرسشي درباره‌ي نحوه‌ي ساخته شدن فيلم خود گفت: «فيلم «مرثيه‌اي براي جنگل تنها» يکي از بخش‌هاي مجموعه‌ي «گنجينه‌ي تتيس» به تهيه‌کنندگي سعيد نبي بود که حدود يک دهه قبلساخته شد و موضوع آن درباره‌ي آلودگي‌هاي زيست‌محيطي در خطه‌ي شمالکشور و جنگل بود.»

وي گفت: «قرار بود تنها يک قسمت از اين مجموعه را بسازم ولي وقتي وارد تحقيقات ميداني شدم با حجم قابل توجهي از اطلاعات مواجه شدم که شامل تخريب منابع طبيعي، توسعه‌ و تعريض جاده‌ها و تلاش براي نابود کردن جنگل‌هاي هيرکاني بود. جنگل‌هايي که برخلاف مناطق تخريب‌ شده‌ي مشابه (در اروپا و در عصر يخ‌بندان) به شکلي باورنکردني از دوران سوم زمين‌شناسي باقي مانده‌اند و اصلاً به همين دليل بخش‌هايي از آن (شامل پارک ملي گلستان) به عنوان ذخيره‌ي زيست‌کُره انتخاب شده است.» ادامه مطلب.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کارخانه قاليشويي مجاز ** هروي**(اصل) فوق تخصص جراحی زانو-متخصص ارتوپدی محمد رضاحسینی بسته شد. حليم پزي Alicia عسل سیتی Vanessa Tricia صفحه من SafheyeMan